Declaratii cu aburi

Interesant este faptul ca in plin conflict intre Ucraina si Rusia, marele presedinte al Romaniei se gandeste sa faca declaratii impotriva vicepresedintelui Rusiei. Si ce declaratii. Ca bea prea multa votca si ca ar trebui sa ii numaram paharele de votca pe care le-a baut inainte sa declare ca data viitoare v-a survola Romania cu un bombardier.

Cum era de asteptat vicepresentintele rus nu a intarziat sa vina cu replica, spunand ca si al nostru bea prea mult. Sa numaram paharele zic. Al nostru sef de stat se cam joaca cu focu si mi-e ca nu ar reusi sa stinga focul cu alcool. ma gandesc ce i-ar putea face pe cei doi sa inceteze un asemenea scandal, deosebit de riscant, mai ales pentru noi, din cauza faptului ca pe noi ne cam fac varza rusii in primele treizeci de secunde. Poate ca sa nu mai miroasa a aburi de alcol in incaparile presedinteluli nostru ii recomanda niste saculeti masina care sa improspateze imediat incaparea.

Acum parca toata lumea a intrat in insteria declaratiilor alcoolice. Pana si premierul s-a strecurat usor si a venit si el cu declaratii la adresa oficialilor rusi.